Moeder dochter jurk

Hoe leuk is het om een moeder dochter jurk te dragen met je kleine meisje. Voor naar een feestje bijvoorbeeld of wanneer je tijdens de vakantie samen gaat flaneren over de boulevard. Maar ook als jij en je dochter er gezellig samen op uit trekken naar het park, de speeltuin of de stad. En zelfs om gewoon naar de supermarkt te gaan. Onze jurken hebben veel draagcomfort en kunnen tegen een stootje. Daarom zijn ze eigenlijk geschikt voor alle gelegenheden. Eén ding is zeker, jullie zullen stralen dus wees voorbereid op complimenten!

Shop

Twinnen in je moeder dochter jurk

De band met je dochter is zo bijzonder en dat mag iedereen weten toch? Met een moeder dochter jurk zie je meteen dat jullie bij elkaar horen. En wat is er leuker dan jezelf te herkennen in je eigen mini me. Als je het leuk vindt om te twinnen met je dochter is samen dezelfde jurk dragen echt een must voor deze zomer. Bij Marble Berriez hebben we maar liefst zes prachtige matching jurken waaruit je kunt kiezen. Daar zit er hoe dan ook één bij die jullie beiden mooi zal staan. Waar wacht je nog op, twinning is winning!

Kies je favoriete moeder dochter jurk

Wil jouw mini me ook graag dezelfde kleding aan als jij? En vind jij dat eigenlijk ook wel erg leuk? Dat kan natuurlijk heel goed wanneer je een moeder dochter jurk koopt. Marble Berriez heeft jurken voor dames en meisjes in zes verschillende matching prints. Daardoor is het, ondanks dat de modellen net even verschillend zijn, toch echt een set. Kies samen jullie favoriete jurk uit en jullie zullen stralen deze zomer. Want wat is er leuker dan twinnen met je kleine dame?