Eco kleding

Ben jij dol op de natuur en alles wat daarin leeft? Dan hoort er in jouw kledingkast natuurlijk ook eco kleding te hangen want daarmee spaar je het milieu. In de webshop van Marble Berriez kun je eco kleding voor dames en meisjes vinden. Onze kleding is gemaakt van materialen die vriendelijk zijn voor het milieu en bovendien is het biologisch afbreekbaar. We hebben dat tot in de puntjes doorgevoerd: ook de ritsen, knoopjes en labels die we gebruiken, zijn van materiaal dat gerecycled is. Met onze eco kleding maak je een goede keuze en help je de natuur een handje. Het draagt fijn en je voelt je goed.

Shop

Eco kleding die ook nog eens eerlijk geproduceerd is

De eco kleding van Marble Berriez wordt lokaal gemaakt in eigen land. Op die manier kunnen we garanderen dat het eerlijk gaat en dat het kwalitatief goed is. Omdat de kleding van dichtbij komt, hoeft het minder ver vervoerd te worden en ook dat is weer een plus voor het milieu. Onze eco kleding kun je dus met een goed gevoel kopen en dragen. De kleding van Marble Berriez gaat ook lang mee wat natuurlijk heel duurzaam is. Eco kleding kopen is dus een slimme keuze voor jezelf en voor de natuur.

Eco kleding voor dames en kinderen

Onze eco kleding is niet alleen voor dames maar ook voor kinderen. Bij Marble Berriez kun je dus voor jezelf een leuke en verantwoorde outfit kopen maar ook voor je kind. Als kinderen al jong eco kleding dragen, leren ze om milieubewuste keuzes te maken. Ook de ritsen en knopen die wij gebruiken voor onze eco kleding zijn van gerecycled materiaal zoals hennep en gerecycled polyester. Niet alleen zijn deze details milieuvriendelijk, ze zijn ook nog eens heel mooi en van hoge kwaliteit.

Geverifieerd door MonsterInsights