Duurzame kleding

Wil jij net als steeds meer mensen graag duurzame kleding kopen omdat je dat belangrijk vindt? Dan ben je bij Marble Berriez zeker aan het juiste adres. Wij gebruiken namelijk alleen milieuvriendelijke materialen voor onze kleding en ook de ritsen, knoopjes en labels zijn van gerecycled materiaal. Marble Berriez heeft kleding voor dames en meisjes in opvallende prints. Daarmee maak je dus altijd een goede keuze! En, niet onbelangrijk, jouw kleding wordt verstuurd in een gerecyclede verpakking. Om het milieu nog minder te belasten werken we ook nog eens met fietskoeriers voor de bezorging. Zo zijn we van A tot Z duurzaam en maken we samen het verschil.

Shop

Wat is duurzame kleding?

Er is steeds meer duurzame kleding verkrijgbaar. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Duurzaam betekent dat de materialen die gebruikt worden niet schadelijk zijn voor de natuur. Maar ook dat de kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt en de mensen die het maken een goed loon krijgen. Wij hebben een ruime keuze aan duurzame kleding die ook nog eens kleurrijk en stijlvol is. Niet alleen zijn de materialen die we gebruiken van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk, onze kleding wordt ook eerlijk gemaakt in Nederland. En dat zie je duidelijk aan de kwaliteit, waardoor onze kleding lang mooi blijft.

Duurzame kleding maar niet saai

Wil jij graag duurzame kleding dragen maar kan je weinig of niets vinden wat nu echt jouw smaak is? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. De kleding van Marble Berriez onderscheidt zich door vrouwelijke, stijlvolle designs en opvallende kleuren. Dat is namelijk precies wat wij misten in de meeste duurzame kleding die we zagen. En daar brengen we met onze collectie verandering in. De kleding van Marble Berriez is dus helemaal duurzaam maar zeker niet saai.

Geverifieerd door MonsterInsights