Duurzame jurken

Als jij van de natuur houdt mogen duurzame jurken natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Bij Marble Berriez heb je een ruime keuze om duurzaam te shoppen, niet alleen voor dames maar ook voor meisjes. Onze jurkjes worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn biologisch afbreekbaar. Maar ook aan de details is gedacht want zelfs de ritsen, knoopjes en labels die we gebruiken, zijn van gerecycled materiaal. Met onze duurzame jurken maak je een goede keuze en draag je jouw steentje bij aan een betere planeet. Zeg nou zelf, dat draagt toch een stuk prettiger of niet?

Shop

Onze duurzame jurken zijn eerlijk gemaakt

De duurzame jurken van Marble Berriez worden gemaakt in Nederland. Zo weet je zeker dat het op een eerlijke manier gebeurt en dat de kwaliteit goed is. En de jurkjes hoeven niet van ver weg te komen wat weer transport uitspaart en dus goed is voor het milieu. Je kunt onze jurken daarom met een gerust hart dragen. Ook heb je er lang plezier van want doordat de kwaliteit zo goed is, blijft de kleding lang mooi. Zelfs na jaren dragen en ook na regelmatig wassen. Als dat niet duurzaam is? Een goede investering in jezelf en in de planeet dus.

Duurzame jurken voor dames en meisjes

Onze duurzame jurken zijn verkrijgbaar voor dames maar ook voor meisjes. Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor jezelf maar ook om voor je dochter een leuke outfit te shoppen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen ook al leren om duurzame keuzes te maken. De ritsen van onze duurzame jurken voor dames zijn van gerecycled materiaal. De kinderjurken zijn afgewerkt met knoopjes van hennep en gerecycled polyester in verschillende kleuren die precies bij de jurk passen. Aan alle details is dus gedacht en dat zie je en merk je.