Biologische kleding

Steeds meer mensen letten erop dat ze biologische kleding kopen. Vind jij het ook belangrijk dat je kleding onschadelijk is voor het milieu? Dan zit je helemaal goed bij Marble Berriez. Onze kleding wordt gemaakt van duurzame materialen en ook de afwerkingen zoals ritsen, knoopjes en labels zijn gerecycled. Marble Berriez heeft biologische kleding voor dames en kinderen in opvallende kleuren en prints. Er zit vast ook iets voor jou bij! De biologische kleding die in onze webshop wordt gekocht, komt ook op een milieuvriendelijke manier bij jou thuis. We gebruiken namelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen en werken met  fietskoeriers voor de bezorging. Zo dragen we met onze biologische kleding een steentje bij aan de planeet.

Shop

Wat is biologische kleding?

Er is steeds meer biologische kleding te vinden. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Biologisch betekent dat de materialen die gebruikt worden vriendelijk zijn voor het milieu en door de natuur kunnen worden afgebroken, biologisch afbreekbaar dus. Maar ook dat er bij het productieproces geen schadelijke stoffen worden gebruikt bijvoorbeeld. Bij Marble Berriez verkopen we biologische kleding die ook nog eens kleurrijk en stijlvol is. De stoffen die we gebruiken zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Daardoor blijft onze biologische kleding ook lang mooi en heb je er jaren plezier van.

Biologische kleding die niet saai is

Wil jij graag duurzame biologische kleding dragen maar heb je moeite om iets te vinden dat je echt mooi vindt? Kijk dan eens in de webshop van Marble Berriez. Wij maken biologische kleding die opvalt door de vrouwelijke, stijlvolle vormen en opvallende prints en kleuren. Dat vonden wij namelijk ontbreken in het meeste aanbod van biologische kleding dat we tegenkwamen. En daar willen we met onze collecties verandering in brengen. De biologische kleding van Marble Berriez is dus helemaal duurzaam maar zeker niet saai.

Geverifieerd door MonsterInsights